Glumac za pet: Pravi se paraliziran i na tome zaradi 100.000 dolara godišnje

Screenshot: YouTube

GARY THOMPSON uistinu može biti ponosan na svoje glumačke sposobnosti zahvaljujući kojima ubire novac od naivnih građana. Naime, Thompson se svakodnevno na ulicama Lexingtona, u Kentuckyju, pojavljuje u invalidskim kolicama, praveći se paraliziran, i kako kaže, na tome zaradi 100.000 dolara godišnje. Ali tu priča ne prestaje.

Da stvar bude apsurdnija, Gary ima diplomu iz logopedije, tako da zna sve trikove koji mu mogu pomoći u oponašanju hendikepirane osobe.

Još 1993. on je dobio 2.4 milijuna dolara u parnici koja se vodila zbog motociklističke nesreće u kojoj je sudjelovao, no sav novac ubrzo je potrošio s obitelji. Upravo je ta nesreća Thomsponov glavni adut jer slučajnim prolaznicima govori kako je njegova obitelj trošila milijune dok je on ležao paraliziran.

Kad su ga novinari razotkrili Gary se pred kamerama nasmijao poručivši da nema namjeru u skorije vrijeme prestati izlaziti na ulicu. Osim toga reporterima je pokazao dva prsta dajući tako do znanja da može koristiti ruke, te da nije u potpunosti paraliziran, iako ima određenih poteškoća s hodanjem. Navodno ga je policija već dvaput ove godine upozorila na njegove nezakonite aktivnosti, a oba puta Thompson se izjasnio krivim, plativši kaznu.

"Baš cijenim što ste me uhvatili. Ponosim se što sam jako dobar u ovome. Znate, na ovome zaradim gotovo 100.000 dolara godišnje", rekao je Thompson novinarima koji je sličan unosan posao radio i u Austinu, u Teksasu, odakle je podrijetlom, prenosi Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.