Gary Oldman stao u obranu Gibsona i Baldwina: Svi smo mi jebeni licemjeri

Foto: JLP

U INTERVJUU za časopis Playboy, glumac Gary Oldman stao je na stranu kolega Mela Gibsona i Aleca Baldwina u slučajevima njihovih antisemitističkih, rasističkih i homofobnih ispada koji su svojevremeno punili naslovnice tabloida.

"Ne znam za Mela, vjerojatno se napio i rekao neke stvari koje smo svi kad-tad rekli iza zatvorenih vrata. Svi smo mi jebeni licemjeri. To je ono što ja mislim o ovom. Mislite da policajac koji ga je uhitio nikad nije koristio riječ 'crnčuga' ili 'jebeni židov'? Sad sam brutalno iskren. Licemjerje je ono što me izluđuje", govori Oldman.

"Mel Gibson je u gradu kojim upravljaju židovi rekao pogrešnu stvari i postao izopćenik, gubavac. Ali mislite li da neki židov u svom uredu nije izgovorio 'taj jebeni Švabo' ili 'ti jebeni Nijemci'? Svi se krijemo i pokušavamo biti tako politički korektni. Smeta me to licemjerje. To kad si stoje, gledaju i govore 'nije li to šokantno?'", rekao je Oldman i dodao da u potpunosti razumije Baldwina koji je paparazza nazvao "pederčinom".

Naravno, politički korektni mediji u Americi odmah su kritizirali Oldmana napisavši kako nije u redu braniti ispade glumaca, a Oldman, koji se izjašnjava kao libertarijanac, u razgovoru s Davidom Hochmanom u šali je zaključio: "Morat ćete izbaciti većinu toga što sam rekao jer zvučat ću zadrto".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.