25 godina svađe: 50 Cent jednom kupio 200 karata za koncert Ja Rulea da mu napakosti

Foto: Instagram

REPERI 50 Cent i Ja Rule svađaju se već 25 godina, a među njima su se događale bizarne prepirke i obračuni. Posljednja svađa između dvojice repera dogodila se u rujnu prošle godine kada je 50 Cent ismijao Ja Rulea zbog nastupa na dodjeli R&B/hip-hop glazbenih nagrada u Miamiju. Ja Rule je izveo pjesmu One of Us, a na pozornici je bio bez majice i vezan za stup.

Neki obožavatelji mislili su da glumi Isusa te su ga popljuvali. 50 Cent je iskoristio taj trenutak da ga ismije pa je na Instagramu napisao: "Pogledaj ovog debila, bi li on trebao biti Isus? WTF? Ovo ne možeš izmisliti. LOL, tako glupo!" Ja Rule je kasnije novinarima časopisa Page Six objasnio da nije bio na križu i da ne ismijava Isusa, a za 50 Centa je rekao da je klaun. 

Prije toga, točnije u listopadu 2018. godine, 50 je kupio 200 sjedala u prvim redovima koncerta da bi dvorana u kojoj je nastupao Ja Rule izgledala prazno. Zatim je na Instagramu objavio fotografiju neke poluprazne dvorane i fotošopirao sebe kako sjedi na jednom mjestu. "Slučajno sam vidio ulaznice i rekao sam si: 'Tako su jeftine, mogao bih ih jednostavno kupiti'", rekao je 50 Cent 2019. godine u emisiji Watch What Happens Live. 

Ja Rule tvrdi da je 50 Cent opsjednut njime

Reper mu nije ostao dužan. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je 50 Centu fotošopirao periku i šminku. Objavio je još jednu fotografiju s promocije votke. 50 se tada slikao s transseksualnim fanom, a Ja Rule je uz fotografiju s nekoliko Photoshop dodataka napisao: "Ovo se događa na tim promocijama votke... Pijte odgovorno, ljudi."

Godine 2014. 50 se još jednom narugao Ja Ruleu kada je na festivalu 97 Summer Jam izveo pjesmu I Smelly P*ssy. Nakon što je čuo pjesmu, Ja Rule je rekao da je 50 Cent opsjednut njime. Činilo se da je svađa završila 2013. kada je Ja Rule rekao da je njegov neprijatelj "dobio bitku". U razgovoru s Angie Martinez Ja Rule je priznao da je prihvatio poraz. 

Reperi se potukli u noćnom klubu

Inače, svađa dvojice repera počela je u devedesetima, i to navodno nakon što je Ja Rule opljačkan u jednoj trgovini u njujorškom Queensu, odakle su obojica. Nekoliko tjedana kasnije Ja Rule je rekao da je vidio 50 Centa kako sjedi s čovjekom koji ga je opljačkao. Godine 2000. reperi su se potukli u noćnom klubu u Atlanti.

50 Cent je 2003. objavio pjesmu o svom rivalu pod nazivom Life's on the Line, nedugo nakon što je Ja Rule opljačkan. Ja Rule danas poriče priču da je vidio 50 centa s čovjekom koji ga je opljačkao te tvrdi da se 50 naljutio jer ga je ekipa iz Murder Inc. ignorirala i odbacila tijekom snimanja Ja Ruleove pjesme Murda 4 Life. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.