2007. se povukla iz javnosti: Pogledajte kako danas izgleda Korina Longin

Foto: Instagram/YouTube

KORINA LONGIN, jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki svih vremena, danas živi s obitelji u SAD-u i povukla se iz javnosti.

Dok se do 2007. godine, kad se udala za repera Fredra Starra i povukla iz javnosti, mogla vidjeti skoro na svakom koraku, od naslovnica magazina do jumbo plakata, Korina je danas aktivna tek na svom Instagramu gdje je prati nekoliko tisuća ljudi.

Lijepa Zadranka sad se pohvalila selfiejem koji je otkrio da za nju godine kao da su stale. "Uzdigni svoju dušu", dodala je u opis. Nakon toga, objavila je i fotografiju na kojoj se vidi dio njenog Halloween kostima te otkrila da je sa sinom Brightonom bila na Halloween partiju.

Korina i reper zajedno imaju dva sina, Brightona i Princetona, a manekenka se trudi da znaju i za svoje hrvatsko porijeklo pa ih je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva fotografirala u navijačkim dresovima.

"Hrvatska, volimo te. Bilo srebro ili zlato, učinili ste nas ponosnima. Najbolji igrač Svjetskog nogometnog prvenstva Luka Modrić. Vatreni, dali ste sve od sebe i ispisali povijest za našu zemlju. Vi ste naši prvaci i ponos", napisala je tad Korina uz fotku. 

Korina je pozornost svjetske javnosti privukla kad se pojavila u spotu N'Synca za pjesmu "Gone".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.