Zbog zločestog prijateljevog komentara na vjenčanju odlučila je smršavjeti

Foto: Instagram

TERRI Hill oduvijek je bila jedna od onih sretnica koja je mogla pojesti bilo što, a pritom ne dobiti ni grama.

Svoju je vitku liniju uspješno održavala jer se bavila klizanjem zbog čega je redovito i vježbala.

No nakon što je prestala s tjelovježbom, njezina se prehrana svela na dvostruki doručak, ručak u restoranima brze hrane, tri limenke gaziranog pića i nekoliko kockica čokolade dnevno. Kilogrami su samo išli gore. 

"Nikad nisam razmišljala o posljedicama jer sam redovito vježbala. Nakon godinu dana počela sam se osjećati tromo, a o manjku samopouzdanja da i ne govorim. Prijatelji su uskoro počeli komentirati kako sam se jako udebljala", ispričala je.

Jedan takav komentar naveo ju je da nešto i promijeni. 

"Bila sam djeveruša na vjenčanju i prijatelj mi je rekao da fotografije nije uspio fotošopirati kako bih izgledala mršavije jer, iako je odličan u fotošopu, nije mađioničar. Taj me komentar baš jako pogodio." 

"Taj je trenutak bio početak mog puta zdravijim načinom života", dodala je.

Brzu hranu i gazirana pića uskoro je zamijenila voćnim i proteinskim pločicama i laganijim obrocima te krenula u teretanu.

"Više nisam željela biti mršava, nego voditi zdrav, uravnotežen životni stil. Motivirana sam, treniram tri puta tjedno, a povremeno si priuštim pizzu", kaže Hill koja je izgubila 13 kilograma pa danas ima 63.

U tri mjeseca smanjila je veličinu odjeće s veličine 42 na 36 i često na Instagramu prati objave koje prikazuju nevjerojatne transformacije, što je gura prema naprijed.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.