Trener J.Lo tvrdi da je ova vježba sve što trebate za savršen izgled gornjeg dijela tijela

Foto: Instagram

ZBOG trenera i ove perfektne vježbe doznali smo veliku tajnu savršenog izgleda prelijepe J.Lo

Jeste li se ikad zapitali kako slavne žene poput J.Lo, Kate Upton i Heidi Klum unatoč godinama ostaju toliko zgodne i čvrste? Naravno, pravilna briga oko zdrave prehrane i dobra doza vježbanja apsolutno su obavezne, no čak i kad ovladate tim rutinama, ne znači da će baš svaka vježba i svaka vrsta prehrane biti najbolja za sve.

Osim ako pričamo o univerzalnim, dokazano savršenim vježbama kojima sigurno nećete pogriješiti. 

Tako tvrdi i David Kirsch, poznati trener slavne J.Lo koji je već godinama tjera na jednu vježbu kojom se savršeno jača, kako on kaže, "sve od struka na gore". To je vježba u kojoj morate angažirati mišiće ruku, trbušne i prsne mišiće te mišiće leđa i ramena, a kako se vježba izvodi na BOSU lopti, dodatno jača stabilnost i snagu cijelog gornjeg dijela tijela.


"To je doista sveobuhvatna vježba", rekao je Kirsch za magazin Self te je spremno pokazao kako se vježba Spiderman push-up izvodi na BOSU lopti, a svima koji se odluče za nju savjetuje da je rade kao samostalnu vježbu jer će i u tom manjem obimu treniranja pružiti dobre rezultate. 

Doduše, kako je vježba prilično teška za pravilno izvođenje u većem broju ponavljanja, trener J.Lo savjetuje da prvo dobro pripremite tijelo na nju, i tek kad dobro ovladate običnim plankom i sklekovima, a potom i lakšim varijacijama težih verzija takvih vježbi, pokušate dalje napredovati upravo Spiderman push-upom.

Ako ste već spremni za ovaj napredni korak u jačanju snage tijela i vidljivijem definiranju mišića ruku, trbuha, prsa, ramena i leđa, izvodite je upravo ovako kako savjetuje trener slavne ljepotice.

Zbog svega što čini za svoje tijelo, nije ni čudo da Jennifer Lopez uopće ne stari

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.