Popularni glumac je daleko od forme kakvu je imao u Baywatchu, ali zbog toga ne žali

ZAC EFRON proslavio se ulogom u filmu High School Musical, ali ljubimac žena postao je nakon uloge u Baywatchu, kada je tijelo isklesao do savršenstva. Ipak, da je to bio prilično naporan proces najbolje svjedoči njegova izjava da mu to više nije na umu.

U posljednjoj epizodi showa Hot Ones sjeo je nasuprot voditelja Seana Evansa pa su se tijekom razgovora dotaknuli teme tjelovježbe. Efron je pojasnio da je takva tjelesna transformacija bila izazovna i psihički i fizički.

"Kad smo završili sa snimanjem filma, shvatio sam da više nikad ne želim biti u toliko dobroj formi. To je bilo doista teško", pojasnio je.

Za ulogu Matta Brodyja morao je itekako naporno raditi. Plan prehrane 31-godišnjeg glumca kreirao je njegov osobni trener Patrick Murphy. Zahvaljujući njemu, Efronu je pošlo za rukom smanjiti udio masnog tkiva za pet posto u 12 tjedana.

Na njegovoj listi za kupnju nalazile su se namirnice bogate proteinima (piletina, puretina, svinjetina, bjelanjci, riba, steak), cjelovitim ugljikohidratima (integralna riža, kvinoja, zob), zdravim mastima (orašasti plodovi, avokado, sjemenke) i vlaknima (jabuke, kruške, bobičasto voće i povrće). 

U danu je pio minimalno tri litre vode, a ponekad je smio konzumirati jedan obrok kojim krši dijetu, ali ne češće od jednom tjedno.

Trenirao je svakodnevno s utezima, a onda još dva do tri sata u danu vozio bicikl ili izvodio trening za spasioce. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.