Otkriveno zahvaljujući čemu je Adele nakon razvoda smršavjela šest kilograma

Foto: Instagram

BRITANSKA pjevačica Adele, osim što se odlučila rastati od supruga Simona Koneckija nakon tri godine braka, odlučila je poraditi i na svojoj liniji. 

Dobitnica Grammyja vitkiju je figuru navodno postigla pilatesom, točnije vrstom koja se izvodi na posebnoj spravi zvanoj Reformer. Zahvaljujući tome skinula je više od šest kilograma. Riječ je o vježbama od kojih vaše tijelo postaje snažnije i gipkije, a moguće je izgubiti i neželjene kilograme. Ova vrsta pilatesa jako je popularna među slavnima poput Jennifer Aniston, Kate Winslet i Madonne. 

Da je došlo do određenih promjena u njezinu izgledu, Adele je pokazala tijekom prošlog vikenda dok se zabavljala s članicama najdražeg benda iz djetinjstva - Spice Girlsa.

"Adele uživa u vježbanju i ono joj stvarno pomaže. Njeno se tijelo preoblikovalo. Uživa u životu kao nikad", rekao je izvor blizak pjevačici za The Sun.

Podsjetimo, Adele se nakon pet godina veze udala za 15 godina starijeg Simona, izvršnog direktora humanitarne zaklade, s kojim je dobila šestogodišnjeg sina Angela. Razvod ju je na kraju koštao 180 milijuna dolara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.