Od sutra i službeno - najveća i najbolja teretana u Hrvatskoj OrlandoFit Green Gold Gym tu je za vas!

Foto: Index

ORLANDO Fitness Grupa otvorila je novi, drugačiji i najveći fitness centar u regiji. U srcu poslovne zone Zagreba, na Radničkoj cesti 52, u prizemlju Green Gold Centra, na 1700 m2 pozicionirao se fitness koncept kakav se teško pronalazi i u najvećim svjetskim metropolama.

Spoj dizajna prostora, vrhunske tehnologije opreme i profesionalne usluge stručnog osoblja donose jedinstveni doživljaj treninga. Treninga kojem ćete se uvijek vraćati, u prostoru kojem niti najveći protivnici vježbanja u zatvorenom neće pronaći nedostatak, s kvalitetom usluge koja nadmašuje očekivanja.

Premijerno, GREEN GOLD GYM predstavlja nekoliko potpuno novih trenažnih koncepata, jedinstvenih proizvoda i sadržaja koji će revolucionarno promijeniti sliku i odnos prema fitnessu  u Hrvatskoj. 

Jedinstveni TOMAHAWK INDOOR CYCLING STUDIO S VIRTUALNIM TRENEROM

REEBOK TRIRIG & OCTANE CROSS CIRCUIT patentirani program HIIT treninga

MATRIX S-DRIVE PERFORMANCE kao revolucija funkcionalnog treninga

WOODEN FITNESS CONCEPT s WATERROWER VESLAČKIM ERGOMETROM 

... samo su izdvojeni segmenti brojnih noviteta koje donosi GREEN GOLD GYM.

“Zdravi i sretni ljudi, pozitivan su temelj svakog društva, i zbog toga, u vrijeme kada je kretanje kao osnova ljudske esencije svedeno na minimum, kada je funkcija lokomotornog sustava ljudi potpuno poremećena, sve svoje znanje i iskustvo moramo usmjeriti u akcije kojima ćemo važnost i svrhu tjelovježbe približiti svima.” naglasio je Orlando Lopac, CEO - Orlando Fitness Grupe. 

Snagu, različitost i važnost projekata Orlando Fitness Grupe, kroz kvalitetno razvijen B2B i B2C odnos, već godinama podržavaju renomirane tvrtke koje su prepoznale viziju njenog managementa i energiju njenih zaposlenika. Reebok, Citroen, HOK Osiguranje, Jamnica i Red Bull, neizostavni su partneri gotovo svih akcija koje OrlandoFit već punih 20 godina donosi na hrvatsko i regionalno tržište, s jedinstvenim ciljem podizanja svijesti o važnosti tjelovježbe, kao temelja ljudskog zdravlja.

OrlandoFit GREEN GOLD GYM s radom je počeo početkom listopada, i u iznimno kratkom vremenu zaokupio pažnju brojnih, sada već aktivnih članova, i cijenjenih medija. 

Za više informacija o ponuđenim sadržajima, rasporedu grupnih fitness treninga, instruktorima, cijenama i o širini djelovanja Orlando Fitness Grupe, posjetite službenu web stranicu: Orlandofit.hr. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.