Kylie pokazala kako izgleda njezina fitness rutina i otkrila čemu duguje vitku liniju

KYLIE Jenner je odlučila tijekom 2021. godine dati prioritet svome zdravlju i kondiciji. Počela se pridržavati poprilično jednostavne rutine zahvaljujući kojoj je sita, fokusirana i u formi.

Sada je na Instagramu otkrila kako izgleda njezina fitness rutina te čemu može zahvaliti za vitku liniju.

A ovo su još neki od njezinih savjeta koje je prethodno otkrila:

1. Trudi se jesti manje mesa

Jedna od najvećih promjena koje je napravila? Gotovo u potpunosti je usvojila biljnu prehranu, baš poput starije sestre Kim Kardashian.

U objavi za Instagram Stories 28. ožujka Jenner je pokazala večeru od kuhane brokule, batata i kvinoje. "Stvarno se trudim ne jesti meso, pa evo moje male večere", napisala je uz snimku.

2. Trči

Istog dana je otkrila kako slobodno vrijeme posvećuje jednostavnim treninzima za koje vam nije potrebna skupa oprema. Omiljena joj je kombinacija trčanja i hodanja.

3. Vježba kod kuće

2020. godine u razgovoru za Harper’s Bazaar je priznala: "Nikad se ne snađem u teretani." Umjesto toga draže joj je vježbanje kod kuće gdje najčešće radi trbušnjake, iskorake i čučnjeve.

3. Ne poseže za grickalicama u kasnim večernjim satima

Iako je Jenner priznala da je u prošlosti uživala u nezdravoj hrani i kasnim obrocima, kaže da sada pokušava izbjegavati jesti kasno navečer. Štoviše, ima i trik koji joj to olakšava. Prije nego što legne pred televizor, nareže si jabuku i stavi je pokraj kreveta.

"Budući da mi je stvarno ugodno, vjerojatno ću biti previše lijena da se spustim u kuhinju pa je onda jabuka moj jedini izbor", objasnila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.