Darujte svom tijelu zdravlje i formu u najboljim fitnessima u gradu

Foto: Promo

CRNI petak stiže i u OrlandoFit. Iskoristite priliku i darujte svom tijelu zdravlje i formu u najboljim fitnessima u gradu. Od 25. do 30. studenoga 2019. čeka vas 15 posto popusta na sve godišnje članarine u OrlandoFitu.

Zašto OrlandoFit?

Iskustvo – Iskustvom stečenim u 20 godina uspješnog poslovanja u managementu sporta i sportske rekreacije, OrlandoFit osigurava savršenstvo u vježbanju. 

Sustav – OrlandoFit je razvio i implementirao sustav praćenja dolazaka te podršku u kontinuitetu pohađanja fitness centra. 

Znanje – Nema konkretnih rezultata bez znanja kako doći do njih. OrlandoFit svoje znanje prenosi pojedincima i tvrtkama kako bi dobili tražene fitness rezultate.

Inovacije – Kontinuirano kreiranje novih načina vježbanja kako bi trening učinili što ugodnijim i učinkovitijim te na taj način klijentima osigurali tražene rezultate.

OrlandoFit je za Vas implementirao "3D šetnju” pa možete virtualno "prošetati" uz pomoć jednog klika Green Gold Gymom ili Fitness centrom Branimir koji je otvoren ove godine i nomiran za jedan od najljepših fitnessa u svijetu.

OrlandoFit je otvorio ove godine Fitness Branimir koji je nominiran za jedan od najljepših fitnessa u svijetu!

Saznajte više o pogodnostima Black Friday u OrlandoFitu OVDJE ili nazovite 099 497 84 10.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.