Bodybuilderi 7 dana jeli samo piletinu i brokulu. Snimku pogledalo 670 tisuća ljudi

AKO pitate bilo kojeg bodybuildera, svaki će vam reći da najteži dio njegove profesije nije dizanje utega, nego ostati dosljedan strogim režimima prehrane. Većina ima isti plan prehrane koji ide ovako: zobena kaša i jaja za doručak; piletina, nešto povrća i riža za ručak; proteinski shake nakon teretane; i neka vrsta proteina i povrća za večeru.

Naravno, postoje varijacije, ali većina se pridržava sličnih jelovnika.

Svima je jasno da je vrlo teško iz dana u dan imati gotovo iste stvari na jelovniku, a zamislite koliko je tek teško danima jesti istu namirnicu za doručak, ručak i večeru. Zvuči nepodnošljivo, ali upravo je to ono što su "Buff Dudes", dva brata bodybuildera, radila tjedan dana. Hudson i Brandon White upustili su se u gotovo mazohističku misiju da za sve svoje obroke konzumiraju isključivo piletinu i brokulu kako bi provjerili kakav bi učinak to imao na njihovu snagu i tjelesnu spremnost. Očekivano, sve su snimili te video objavili na svom YouTube kanalu. Dosad je pregledan više od 670 tisuća puta.

Već nakon otprilike tri dana provođenja ovog eksperimenta braća su osjećala posljedice u teretani zbog nedostatka ugljikohidrata u prehrani. Bez uobičajenog izvora goriva nisu imali dovoljno snage pa ni tijekom treninga nisu ostvarivali očekivane rezultate.

Također, u samo tjedan dana su izgubiti značajan broj kilograma, a iako će možda neki shvatiti to kao odličan, ekspresan način gubitka kilograma, trebali bi imati na pameti da je riječ o vrlo nezdravoj praksi. Zdravstvene posljedice mogle bi biti puno veće od estetskih rezultata, piše Muscle and fitness.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.