Podigla prašinu i nasmijala svijet selfijem, ali poruka joj ipak nije smiješna

Foto: Instagram

POZNATA australska blogerica ovih se dana našla u centru pažnje, nakon što je urnebesnim selfijem ispalila jednu smiješnu, ali nevjerojatno važnu poruku o našim tijelima.

Ona je Constance Hall, mama četvero djece, koja je već planetarno popularna po svom britkom jeziku, otvorenim stavovima i propagiranjem prirodne ljepote tijela. Pogotovo tijela majki koja su se "razvalila" nakon trudnoća. No čini da čak i ona, koja otvoreno kaže "volite svoje strije i mekane bokove", katkad pati zbog vidljive trudničke ostavštine. To je sad i dokazala, na sebi svojstven način:

Post je objavila na Instagramu, a ako vas zanima što joj je to oko vrata, riječ je o haljini.

"Došla sam kupiti haljinu, u veličini 36-38, kad mi je prišla prodavačica i rekla da im veći brojevi stoje u drugom redu. U redu je, ja nosim 36, rekla sam joj malo uvrijeđeno nakon čega smo se kratko šutke promatrale. Ona je znala da ja lažem, a ja sam isto tako znala da lažem i da ona zna kako ja lažem, ali se nisam dala. Uzela sam haljinu veličine 36, otišla u kabinu i probala je. Iz čistog inata", napisala je pod fotkom kojom je i dokazala da joj haljina jednostavno nije odgovarala. No damski se nije željela smesti te je, kako je dalje napisala, uljudno vratila haljinu uz obrazloženje da joj ipak ne odgovara - boja.

Klasična priča kojom se služe mnoge žene u trgovinama odjećom, ali nije očekivala daljnji rasplet situacije.



"Prodavačica mi je rekla da joj se baš čini kako sam ja onaj tip lijepe žene kojoj stoji baš svaka boja. I tad mi je sinulo!", napisala je: "Nije ona u ovoj priči totalni šu..k, to sam ja! Ta žena nije htjela kritizirati moje tijelo. Jednostavno je htjela biti uslužna i praktična i odmah mi reći da joj se čini da je moje tijelo ipak malo veće od broja 36-38. Nije mi se nipošto htjela rugati jer, ako se netko tu nekome rugao, to sam onda ja. Narugala sam se njenoj uslužnosti i svom tijelu, samo zato što sam se osjećala napadnutom. Jer ja sam ja ta koja nisam bila zadovoljna brojem kojeg nosim. Kad se sada toga sjetim, moram reći - nije važan broj, važno je da volite svoje tijelo takvo kakvo jest. To je VAŠE tijelo."

Post je vrlo brzo izazvao lavinu reakcija. Mnogi su mu se nasmijali,a mnoge su joj zahvalile uz komentare: "Točno znam kako si osjećala i hvala na ovakvoj podršci, baš nam je to trebalo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.