4 strategije kojima Michelle Pfeiffer duguje vitku figuru i svjež izgled

Foto: EPA

MICHELLE Pfeiffer već desetljećima osvaja publiku svojim nezaboravnim i kultnim ulogama. Iako je danas manje na ekranima, još uvijek se pojavljuje na naslovnicama zbog svoje zapanjujuće ljepote. Sa 65 godina izgleda besprijekorno i naporno radi na tome da ostane zdrava. 

"Morate pravilno jesti. Morate vježbati, morate spavati. Uvijek tražimo čarobnu pilulu, ali to ne postoji", izjavila je za Express.

Kako Pfeiffer prkosi godinama, doznajte u nastavku.

U prehranu uključuje kajenski papar

Pfeiffer većinu svojih jela začinjava kajenskim paprom. On sadrži kapsaicin, kemikaliju koja se nalazi u čili papričicama i daje ljut okus. Začini i hrana koji sadrže kapsaicin mogu malo ubrzati metabolizam i tako sagorjeti nekoliko dodatnih kalorija. Također povećavaju osjećaj sitosti nakon jela.

Ograničava unos alkohola

Glumica voli popiti čašu vina, ali zna svoje granice. Pametno je ograničiti unos alkohola jer takva pića obično sadrže puno kalorija, a malo hranjivih tvari.

Jede doručak

Postoji razlog zašto se doručak smatra najvažnijim obrokom u danu, a to zna i Pfeiffer pa ga nikad ne preskače. Dobro izbalansiran doručak je poput goriva za naše tijelo i mozak te nam pomaže da donosimo zdravije odluke u ostatku dana.

Jede ribu

Riba je izvrstan izvor proteina, dok masna riba poput lososa, skuša, sardine i pastrve obiluje omega-3 masnim kiselinama. Te masti igraju važnu ulogu u zdravlju mozga i srca pa slavna glumica često uživa u ribi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.