Ovo su bile najgledanije serije na Netflixu u prvoj polovici 2023. godine

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio svoje prvo polugodišnje izvješće, u kojem je otkriveno koje su se serije najviše gledale od siječnja do lipnja 2023. godine. Ovo izvješće obuhvaća više od 18 tisuća raznih naslova, od Netflixovih originalnih serija do licenciranih serija poput Suitsa, koji su se gledali gotovo 100 milijardi sati.

Isto tako, izvješće otkriva koliko su se ukupno gledali svi naslovi koji su premašili 50.000 sati gledanja. Za razliku od Netflixove tjedne liste, koja mjeri popularnost serije na temelju broja gledatelja, polugodišnje izvješće pokazuje koliko su sati korisnici Netflixa proveli gledajući određene naslove. Osim toga, izvješće pokazuje datume premijera, kao i jesu li neke serije globalno dostupne.

Najuspješnija serija prve polovice 2023. godine bila je The Night Agent, s više od 800 milijuna sati gledanja. Iza nje je slijedila druga sezona serije Ginny & Georgia, koja je bila toliko popularna da su ljudi ponovno krenuli gledati prvu sezonu Netflixove dramedije.

Na četvrtom mjestu našla se serija Wednesday, koja je u 2023. godini pregledana 507 milijuna sati, iako je imala premijeru u 2022. godini. Jedina serija koja nije dostupna globalno, a našla se među deset najgledanijih serija, jest telenovela La Reina Del Sur.

U nastavku otkrivamo deset najgledanijih serija na Netflixu u prvoj polovici 2023. godine. Netflix je potvrdio da će izvješće o drugoj polovici godine biti dostupno u siječnju 2024. godine.

1. The Night Agent: 1. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 812.100.000

 

Sinopsis glasi: "Nisko rangirani agent FBI-a Pether Sutherland radi u podrumu Bijele kuće, gdje pazi na telefon koji nikada ne zvoni - sve dok jedne noći ne počne zvoniti i uplete ga u zavjeru koja vodi sve do Ovalnog ureda."

2. Ginny & Georgia: 2. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 665.100.000

Sinopsis glasi: Nove veze i izazovi čekaju Georgiju i Ginny dok se pokušavaju snaći u Wellsburyju, sve dok tajne iz prošlosti ne dovedu sve u pitanje.

3. The Glory: 1. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 622.800.000

 

Sinopsis glasi: Godinama nakon što je preživjela užasno zlostavljanje u srednjoj školi, žena pokreće složeni plan osvete kako bi njeni zlostavljači platili za svoje zločine.

4. Wednesday: 1. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 507.700.000

Sinopsis glasi: Pametna, sarkastična i pomalo mrtva iznutra, Wednesday Addams istražuje seriju ubojstava dok stvara nove prijatelje i neprijatelje u srednjoj školi Nevermore Academy.

5. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 503.000.000

 

Sinopsis glasi: Brak mlade kraljice Charlotte i engleskog kralja Georgea pokreće epsku ljubavnu priču i zauvijek mijenja visoko društvo u ovom prednastavku serijala Bridgerton.

6. You: 4. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 440.600.000

Sinopsis glasi: Okrenuvši novi list u Londonu, Joe se zaklinje da će zakopati prošlost i biti bolja osoba. Ali na putu do iskupljenja počinje ga progoniti nova opsesija.

7. La Reina del Sur: 3. sezona

Globalna dostupnost: Ne
Broj pregledanih sati: 429.600.000

 

Sinopsis glasi: Nakon četiri godine u američkom zatvoru, zbog ubojstva trojice detektiva, Teresa Mendoza bježi na slobodu, ali mora se suočiti sa svijetom punish zavjera, riskirajući život kako bi dokazala nevinost i vratila se svojoj kćeri Sofiji.

8. Outer Banks: 3. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 402.500.000

Sinopsis glasi: Nove avanture vode Poguese na Karibe i puno dalje jer je skupina prijatelja krenula u potragu za legendarnim izgubljenim gradom, koji traže i njihovi suparnici.

9. Ginny & Georgia: 1. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 302.100.000

 

Sinopsis glasi: Slobodoumna Georgia i njezino dvoje djece, Ginny i Austin, sele se na sjever u potrazi za novim početkom, ali otkrivaju da put do novih početaka može biti trnovit.

10. FUBAR: 1. sezona

Globalna dostupnost: Da
Broj pregledanih sati: 266.200.000

Sinopsis glasi: Nakon što otac i kći otkriju da oboje potajno rade za CIA-u, opasna tajna misija pretvara se u disfunkcionalnu obiteljsku aferu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.