Nakon uspjeha Fool Me Once Netflix radi još dvije adaptacije romana Harlana Cobena

Screenshot: Youtube

NAKON što je serija Fool Me Once ostvarila odličnu gledanost na streaming servisu, iz Netflixa su dali zeleno svjetlo za adaptacije još dva romana pisca Harlana Cobena.

Riječ je o romanima Missing You i Run Away, koji će također biti napravljeni u formatu mini serija. Prva počinje s produkcijom već u proljeće 2024. godine, prenosi Deadline. 

Radnja romana Missing You govori o detektivki Kat Donovan koja je naišla na svog otuđenog zaručnika na aplikaciji za upoznavanje, što ju je natjeralo da se vrati misteriju koji okružuje očevo ubojstvo. Scenarij za Missing You napisat će Victoria Asare-Archer, a seriju će režirati Sean Spencer, dok će Coben služiti kao jedan od izvršnih producenata.

U središtu romana Run Away nalazi se Simon čiji je savršeni život uništen kada njegova najstarija kći Paige pobjegne i pronađu je ranjenu i drogiranu u parku. Simonova potraga vodi ga u opasno podzemlje, gdje ga šokantan čin nasilja dodatno uzdrma. Ovu seriju napisat će Danny Brocklehurst, koji je napisao i Fool Me Once. Pisac Harlan Coben sudjelovat će i na ovoj seriji kao jedan od izvršnih producenata, prenosi Deadline.

 

Podsjetimo, Fool Me Once premijerno je prikazana 1. siječnja. Tjednima je bila najgledanija serija u Hrvatskoj i svijetu, a dolaskom dokumentarne kriminalističke serije American Nightmare konačno je "svrgnuta" sa samog vrha ljestvice. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.