Konačno je stigao trailer za Avatar: The Last Airbender, prve reakcije su sjajne

Screenshot: Youtube

NAKON što su mjesecima objavljivali teasere i fotografije sa seta, iz Netflixa su konačno objavili službeni trailer za seriju Avatar: The Last Airbender. 

Ova serija je igrana adaptacija istoimene animirane serije iz kasnih 2000-ih koju su osmislili Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko. Izvršni producent Netflixove verzije serije je Albert Kim, najpoznatiji po serijama Sleepy Hollow i Nikita.

Radnja je smještena u fantastični svijet, inspiriran azijskim i inuitskim mitologijama, koji je podijeljen na četiri nacije: Vodu, Zemlju, Vatru i Zrak. U svakoj naciji nalaze se gospodari (benderi) koji imaju moći manipuliranja jednim od ova četiri elementa. 

No, samo jedna osoba, poznata kao Avatar, ima sposobnost upravljanja svim elementima. Dužnost Avatara je održavati mir u svijetu. U ovoj priči pratimo 12-godišnjeg Avatara Aanga, koji sa svojim prijateljima iz različitih nacija pokušava vratiti mir svijetu kojim vlada stoljetni rat. 

 

Nakon što je trailer objavljen na YouTubeu i službenoj Facebook stranici Netflixa, u komentarima su se javili obožavatelji serije koji su oduševljeni njime.

"Ovo je sve što sam htio vidjeti! Nadam se da neću ostati razočaran", "Zasad sve izgleda odlično", "Ako je suditi po traileru, ovo će biti odlična serija", "Ovo zasad izgleda kao savršena adaptacija", "Toliko sam uzbuđena da bih mogla plakati", "Može li veljača brže doći? Jedva čekam", neki su od pozitivnih komentara ispod videa. 

Serija će na Netflixu početi s prikazivanjem 22. veljače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.