Izašao teaser za seriju Limitless gdje je Hemsworth odradio šest smrtonosnih izazova

Foto: Twitter, Screenshot: Youtube

U SERIJI Limitless Chris Hemsworth će kroz niz izazova istražiti granice svog tijela i uma, što uključuje ronjenje u hladnoj arktičkoj vodi, preživljavanje u divljini bez pomoći karte i GPS-a i penjanje po užetu na visini od 30 metara.

Nakon trailera, objavljen je i teaser za dokumentarnu seriju National Geographica i Disney+, koja izlazi 16. studenog. Serija će imati šest epizoda u kojima će Hemsworth testirati svoje fizičke, mentalne i emocionalne granice.

 

U teaseru Hemsworth otkriva da će svoje granice pomicati kroz šest testova nastojeći otkriti kako živjeti dugo i zdravo. Osim preživljavanja u bazenu s rukama svezanim na leđima, Marvelova će zvijezda hodati preko krana između niza nebodera i nastojati preživjeti bez hrane puna četiri dana. Osim toga glumac će isprobati i odijelo koje će mu pomoći iskusiti probleme koje donosi starenje.

Početkom listopada službeni trailer serije predstavio je profesionalce koji će pomoći Hemsworthu u njegovim avanturama. Primjerice, u epizodi pod nazivom Stress-Proof, u kojoj će glumac hodati po visokom kranu između nebodera, psihologinja Modupe Akinole nastojat će ga uvjeriti da strah postoji jedino u njegovoj glavi.

 

U epizodi Fasting uz pomoć dr. Petera Attie Hemsworth će se pokušati suzdržati od jela četiri dana, što će pomoći u jačanju njegovih iskonskih instinkata za pronalaženjem hrane u Velikom koraljnom grebenu, a u epizodi pod nazivom Strength ikona ekstremnih sportova Ross Edgley bodrit će ga u pokušaju penjanja uz uže od 30 metara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.