Izašao je teaser za adaptaciju hvaljene videoigre, ljudi pišu: "Jedva čekam ovo"

Screenshot: YouTube

OBJAVLJEN je prvi teaser za igrani horor film Return to Silent Hill, reboot filmskog serijala Silent Hill koji čine kultni film Silent Hill iz 2006. godine i njegov neslavni nastavak Silent Hill: Revelation iz 2012. godine.

Filmski serijal Silent Hill je adaptacija istoimene franšize videoigara koju je kreirao Keiichiro Toyama u suradnji sa studijem Konami. Nadolazeći film temelji se na videoigri Silent Hill 2, jednom od najpopularnijih nastavaka franšize.

Radnja prati udovca Jamesa Sunderlanda, koji dobije misteriozno pismo nakon smrti svoje žene. U nadi da će pronaći svoju ženu, James odluči slijediti pismo i odlazi u gradić Silent Hill. No, ubrzo doznaje da su cijeli gradić transformirale zle sile koje progone svakoga tko tamo zaluta.

 

Glavne uloge u filmu igraju Jeremy Irvine, koji glumi Jamesa, i Hannah Emily Anderson, koja je utjelovila Mariju, ženu koju James upozna u Silent Hillu.

Obožavatelji franšize su optimistični oko nadolazeće adaptacije

Budući da Return to Silent Hill režira Christophe Gans, redatelj hvaljenog filma Silent Hill iz 2006. godine, mnogi obožavatelji franšize optimistični su oko nadolazeće adaptacije.

"Silent Hill iz 2006. godine jedan je od mojih najdražih horora. Nešto u vezi s tim da si u gradu iz kojeg ne možeš izaći mi je stvarno jezivo", napisao je jedan obožavatelj na Redditu. "Jedva čekam ovo. Zna li netko kada izlazi film?"

"Ovo je odlično. Mislio sam da je Silent Hill: Revelation ubio sve potencijalne filmove ove franšize", dodao je drugi.

"Zasad izgleda dobro. Stvarno sam uživao u prvom Silent Hillu, iako nije bio najvjernija adaptacija igre. Ovo me puno više podsjeća na igru koju adaptira", dodao je treći.

Datum premijere filma Return to Silent Hill još uvijek nije poznat. Snimanje je završilo u veljači 2024. godine, a film je još uvijek u fazi postprodukcije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.