Colin Firth pridružit će se Emily Blunt u novom filmu Stevena Spielberga

Foto: EPA

NAKON što se Emily Blunt pridružila projektu, Colin Firth također je u pregovorima za novi znanstvenofantastični film Stevena Spielberga, prenosi Deadline. Uz Firtha u pregovorima je još i Josh O’Connor, što je potvrđeno prošli mjesec.

Na filmu, koji je trenutno poznat kao The Dish, rade Amblin Entertainment i Universal Pictures, a producentica je Kristie Macosko Krieger. Detalji radnje još uvijek nisu dostupni javnosti.

Film je baziran na priči koju je smislio Spielberg, a scenarij piše njegov dugogodišnji suradnik David Koepp, scenarist filmova Jurski park, Izgubljeni svijet: Jurski park, Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje i Rat svjetova.

Spielbergov novi znanstvenofantastični film imat će premijeru u kinima 15. svibnja 2026. godine, čak četiri godine nakon njegovog posljednjeg filma, autobiografske drame The Fabelmans iz 2022. godine.

Prva suradnja sa Spielbergom

Ako se Firth odluči pridružiti projektu, to će mu biti prvi put da surađuje sa Spielbergom. Oskarovac, kojeg znamo po filmovima Kraljev govor, Dnevnik Bridget Jones i Zapravo ljubav, ove je godine dobio nominaciju za Emmyja za svoju izvedbu u HBO-ovoj miniseriji The Staircase.

Uskoro ćemo ga moći gledati u Peacockovoj seriji Lockerbie, a pojavit će se i u nadolazećoj seriji Guya Ritchieja Young Sherlock, koja će se prikazivati na Amazon Prime Videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.