FOTO Od skutera do Audija i BMW-a: Pogledajte što država nudi na javnoj dražbi

Foto: TRCZ za Index.hr

U NOVOM krugu javne dražbe nudi se 127 predmeta kojih se rješavaju različita državna tijela. 

Na javnoj dražbi koja se održava 12. lipnja nude se vozila koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva kao što su Hrvatska pošta, Grad Zagreb, HAC te pojedine agencije i ministarstva.

Na popisu je niz zanimljivih artikala. Mnogima će tako za oko zapeti Audi A4 i BMW X5 koji startaju po iznosima od 30-ak tisuća kuna, dok će šmekeri hvatati prikrivenu krstaricu, ogromnog Sharana s V6 motorom.

Na popisu novijih automobila je Škoda Octavia 1.6 TDI iz 2013. godine, a tržišno su itekako zanimljivi Volkswagenovi modeli Polo i Golf. Red je spomenuti i najbrojnija transportna vozila Hrvatske pošte na čijem popisu su Crafteri, Transporteri i Caddyji. I za kraj dvije krajnosti, Liberty 50 skuteri s jedne i kamioni kiperi i utovarivači. 

I ovu dražbu već poslovično organizira TRCZ Automobili, i to na lokaciji Mandlova ulica u Dubravi. Na istom mjestu će se moći dva dana prije razgledati predmeti prodaje. Također, zbog epidemiološke situacije i mjera predmeti dražbe će biti razvrstani u 3 skupine s vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a. Nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Sve informacije o provedbi javne dražbe te predmetima prodaje možete vidjeti na službenim stranicama

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.