Župan koji je pretukao ženu završio u bolnici

Screenshot: YouTube, Google Maps

IAKO SU prošla tri tjedna od kad je župana požeško-slavonskog Alojza Tomaševića supruga prijavila za obiteljsko nasilje, on je saslušan tek jučer. Razlog je, piše RTL, činjenica što se preko tjedan dana nalazi u bolnici.

"Da, točno je. Već peti ili šesti dan se nalazi na liječenju u bolnici na odjelu za uho, grlo, nos i maksilofacijalnu kirurgiju i zdravstveno stanje se popravilo međutim, mora biti zadržan još neko vrijeme dok bude mogao bit otpušten kući", kaže Željko Glavić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega.

"Ne mogu iznositi dijagnoze, ali radilo se o ozbiljnijem zdravstvenom problemu tako da apsolutno je potrebna bila hospitalizacija", dodao je ravnatelj.

Neslužbeno se doznaje da je župan hospitaliziran u lošem stanju, s jakom visokom temperaturom. Liječi se od upale pluća, ali i zdravstveno opasnije, gnojne upale parotidnih žlijezda.

"Upravo sam doznala da je moj suprug na liječenju u bolnici. Žao mi je što se sve ovo događa oko nas, no to ćemo u ovoj situaciji staviti na stranu. Ipak je on otac naše djece i želim mu brz opravak i skori odlazak iz bolnice", zaključila je Mara.

U bolnici će biti još najmanje nekoliko dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.