Tomašević bi udario suprugu i rekao joj: Znaš kakav sam kad popijem, ja sam bećar

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

POŽEŠKOM županu Alojzu Tomaševiću potvrđena je presuda zbog zlostavljanja supruge Mare. Dobio je uvjetnu kaznu zatvora od 10 mjeseci s rokom kušnje od dvije godine.

Mara je komentirala presudu za emisiju Provjereno.

''Više sam preplakala nego što sam bila sretna. Uvijek bi napravio neki eksces. Nešto mu ne bi bilo po volji i onda bi bila pljuska, poniženje, prigovor, svađa...", prisjetila se.

Živjela je tako punih 35 godina i svaki put slušala opravdanja za nasilje.

Tomaševiću su šamarčine bile normalne

"Znaš kakav sam ja kad popijem. Ja sam bećar. Tebi ne želim zlo, a to što ponekad dobiješ neku šamarčinu, pa što je to. To nije strašno, to je normalno", znao bi reći Tomašević.

Mara ga je trpjela do 2016. godine, a onda je rekla da je dosta. Sudska trakavica trajala je sve do nedavno. Svjedočenja, iskazi, suđenja, sve pred kamerama... Mara se u borbi za pravdom i zaštitom obratila i HDZ-u, pa čak i samom premijeru Plenkoviću.

Mislila je da je sve to uzalud jer je Tomašević imao zaštitu stranke.

Njegove sestre rekle su joj da je mogla živjeti kao kraljica

"On je meni rekao, u početku, da je HDZ mašinerija koja gazi sve pred sobom, tko im stane na put. U jednom sam trenutku mislila da nema ništa od toga i da neću ništa postići", rekla je Mara. Otkrila je da je zbog vlastitog straha i osude dijela javnosti u jednom trenutku povukla prijavu.

''S muževe strane sestre i još neka malo dalja rodbina rekli su zašto sam to napravila, da sam mu uništila karijeru, što ja hoću, da sam mogla živjeti kao kraljica..."

''Dosta sam uzrujana od svega što se dogodilo, otkad sam saznala za presudu. Drago mi je da je ustanovljena istina, ali predugo je to trajalo, predugo i mislim da nije objektivno", zaključila je Mara Tomašević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.