Zaljubljeni tinejdžer provalio u zatvor u Njemačkoj kako bi vidio bivšu djevojku

Foto: JVA Vechta

ROMANTIČNI njemački tinejdžer nadmašio je Shakespeareovog Romea tako što se jučer popeo preko zatvorskog zida visokog četiri metra i došao do prozora s rešetkama iza kojeg se nalazila djevojka u koju je zaljubljen.

18-godišnjak je kasnije odbio sići sa zida te su po njega s ljestvama morali doći vatrogasci. Njemački mediji izvještavaju da je njegova bivša djevojka (18) zapravo prekinula s njim nešto prije nego što je on provalio na područje zatvora, piše BBC.

Htio ju je nagovoriti da ponovno budu zajedno

Bio je napola gol, vjerojatno kako bi lakše izbjegao zapetljavanje u bodljikavu žicu, a čekaju ga optužbe za kazneno djelo neovlaštenog ulaska na zemljište zatvora.

Glasnogovornica zatvora za mlade u Vechti u Donjoj Saksi rekla je da je mladić provalio u zabranjeno područje jer je htio nagovoriti svoju bivšu djevojku da promijeni mišljenje i da nastavi biti s njim u vezi. Uspio je doći do njezinog prozora na prvom katu.

Kako se popeo na zid?

Prvo se popeo na uličnu svjetiljku, a zatim na zid, tako da su sada vlasti bodljikavom žicom omotale i uličnu rasvjetu oko područja zatvora.

Nije jasno zašto mladić jednostavno nije došao u posjet svojoj bivšoj djevojci. Policija za sada nije priopćila pojedinosti o mladiću ili o prijestupnici koju je pokušavao vidjeti. Također, nije poznato je li njegov pohod bio uspješan, odnosno je li ponovno pridobio srce svoje bivše djevojke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.