Žalac je otkrila koliki je mjesečni najam auta - skoro 7000 kuna

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

LUKSUZNI Mercedes E klase, vrijedan barem 50.000 eura i u vlasništvu tvrtke za najam luksuznih vozila, već dulje stoji parkiran u dvorištu obiteljske kuće ministrice u Vinkovcima.

Za automobil koji je već duže vrijeme parkiran u njenom dvorištu, a koji, prema izjavama susjeda, vozi njezin muž, rekla je da je to auto koji su kupili njezini roditelji.

Kao objašnjenje za to što je Mercedes parkiran u njenom dvorištu rekla je "da je brat kod njih parkirao svoj auto pa nemaju gdje parkirati".

No kada su je novinari upozorili na činjenicu da je automobil u vlasništvu rent-a-car tvrtke šibenskog poduzetnika, više nije bila sigurna jesu li roditelji Mercedes kupili ili su ga uzeli u najam.

"Morat ću to pitati svoje roditelje, rekla je Žalac i dala potpuno nejasno objašnjenje kako su, kako tvrdi, njezini roditelji, došli do auta. "Automobil su kupili moji roditelji prije dva mjeseca. On je rentan kroz ugovor o najmu i kad se otplati, onda će se vjerojatno kupiti", rekla je.

903 eura mjesečno za najam vozila

Večeras je u Dnevniku Nove TV otkrila i koliko košta mjesečni najam.

"Moja majka ima ugovor o najmu vozila i aneks ugovora. Cijene koje su tamo bile izložene nisu prihvatljive", rekla je Žalac.

"Možete nam reći koliki je mjesečni najam?" pitala je voditeljica.

"Mjesečno 599 eura plus 304 eura za kasko, osiguranje vozila, registraciju, ugovor je sklopljen na godinu dana. Hoće li ga roditelji u konačnici kupiti ili neće, to je njihov odabir", rekla je Žalac.

To je ukupno 903 eura. Preračunato u kune, najam vozila iznosi 6696 kuna mjesečno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.