Zaharova: Zapad se pjeni zbog zajedništva u Rusiji. Neka se uguše u gnoju

Foto: EPA

Na drugi dan predsjedničkih "izbora" u Rusiji, glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Marija Zaharova izjavila je da je Zapad tijekom prošle godine pokušavao omesti izbore.

"Zapadni protivnici Moskve aktivno su pokušavali tijekom prošle godine omesti ruske predsjedničke izbore. Naši protivnici nisu se uskomešali prije samo tjedan ili mjesec dana. Čini mi se da su u proteklih godinu dana učinili sve kako bi poremetili predsjedničke izbore ili spriječili njihovo održavanje ili na različite načine iskrivili koncepciju izbora.

Zapad je organizirao dezinformacijske kampanje i utjecaj u kibernetičkoj sferi - od širenja odgovarajućeg sadržaja do blokiranja aplikacija ruskih organizacija na digitalnim platformama, što je također vrlo ozbiljan element utjecaja", rekla je Zaharova za TASS, rusku državnu prorežimsku novinsku agenciju.

"Zapad se pjeni, izlazi im na usta zeleni gnoj, neka se uguše time"

"Zapad je koristio i plaćenu opoziciju za koju se pokazalo da su agenti utjecaja i jednostavno plaćenici. Dakle, korištene su sve metode. No, Zapadu ništa ne pomaže. Jedinstvo ruskih građana usred predsjedničkih izbora u zemlji izaziva bijes Zapada.

Zemlja se konsolidirala i jedinstvena je cjelina. Štoviše, to je zajedništvo pred evidentnom prijetnjom. Ovo zajedništvo je posebno važno za rješavanje zadataka koji su pred nama.

Naše zajedništvo izaziva divljački bijes, mržnju i agresiju Zapada. Oni se već pjene, izlazi im na usta neki zeleni gnoj. Neka se uguše time", izjavila je Zaharova za TASS.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.