Zabunili se: Optužili ga za šverc marihuane zbog naočala, a otisci nađeni na motociklu Gilera

KAKVO je iznenađenje na splitskom Županijskom sudu doživio Ante Kutleša, kojem sude za devet i pol kilograma marihuane pronađene još u rujnu 2006. godine na makadamskom putu u Vinjanima kod Imotskog.

Optužili su ga zbog otisaka na naočalama nađenih u blizini torbe s marihuanom, no danas se utvrdilo da su Kutlešini otisci zapravo nađeni na spremniku motocikla Gilera, na kojem su pred policijskom potjerom pobjegli njegov rođak Josip te jedna nepoznata osoba. Josipa su osudili, jer ga je policajac prepoznao, a Antu nije mogao.

Naknadno su ga otkrili po otiscima uzetim zbog šverca heroina i kokaina, radi čega u Glini služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu.

NIsu naočale, nego spremnik Gillere

Pravu istinu su danas otkrili vještaci Centra Ivan Vučetić. Branitelj Borivoje Milošević pobunio se na traljav posao i zamjenu stavki u fotoelaboratu koji je pristigao nakon podizanja optužnice.

Odvjetnik Milošević prigovorio je da rasprava nije istraga. S razlogom se buni jer su se u dosadašnjem tijeku suđenja obrana skoncentrirala na naočale. Ispitano je više svjedoka koji su potvrdili da ih su posuđivali u Ante. Sada će, pak, sudu morati pojasniti kako je došlo do toga da su otisci nađeni na Gileri. Vjerojatno se radilo o slučaju...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.