Vukelić vikao "Tko ti je dozvolio da me slikaš!?", a gradonačelnik Karlovca novinare zvao u HDZ

NAKON sastanka Županijskog odbora HDZ-a u Karlovcu, ministar obrane Branko Vukelić nimalo je lijepim riječima pozdravio okupljene novinare i fotoreportere. "Zašto me slikaš, tko ti je to dozvolio!? Ne možeš me slikati ako ti ja to ne dozvolim!", rekao je Vukelić fotoreporterki Večernjeg lista Kristini Štedul Fabac.

Ni u pokušaju da dobiju službenu izjavu od predsjednika Županijskog odbora HDZ-a i saborskog zastupnika Ivana Vučića, novinari Večernjeg lista i Radio Mrežnice nisu prošli ništa bolje: "Tko vas je zvao? Mi vas nismo zvali. Svašta ste pisali ovih dana i ne možete večeras dobiti izjavu, zovite sutra".

I dok su se Vukelić i Vučić novinarima osorno obraćali, karlovački gradonačelnik Damir Jelić je odlučio iskoristiti priliku i regrutirati što više pripadnika sedme sile u partijske redove pa ih je pozdravio kao "nove članove" i svima podijelio Upitnike za članstvo u HDZ-u. Svi su mislili da je riječ o zafrkanciji sve dok Jelić nije upitao jesu li pristupnice ispunjene da ih može potpisati.

I.M.
Foto: Radio Mrežnica

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.