Vučić: Srbija nije ništa kriva, neka se Hrvati svađaju sa Slovencima, Crnogorcima i Mađarima

Foto: Igor Soban/Pixsell

PREDSJEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ponovno je komentirao sukob s Hrvatskom.

"Hrvatska i Srbija ispadaju smiješne pred međunarodnom zajednicom, ljudi u svijetu se pitaju - pa što je ovima!?'", ponovio je Vučić svoj stav koji je izrekao i jučer.

"Rekao sam ono što svi misle... Cijeli nam se svijet smije", rekao je Vučić te dodao da država mora štititi svoje dostojanstvo, ali i da sve postaje pomalo besmisleno.

"Gledat ćemo da barem nešto napravimo, iako ne mislim da smo za bilo što krivi", rekao je Vučić nakon najnovijeg pogoršanja koje je započelo prekidom posjeta saborske delegacije Srbije zbog navodnog gaženja hrvatske zastave pravomoćno osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja, a kulminiralo je nakon što je Hrvatska zabranila ulaz u zemlju srpskom ministru obrane Aleksandru Vulinu zbog njegovih izjava uoči komemoracije u Jasenovcu. Srbija je nakon toga hrvatskog ministra obrane Damira Krstičevića proglasila nepoželjnim u Srbiji.

"Možda je bolje samo šutjeti i pustiti ih da rade što žele i to je to. Ako ništa, bar nam ne mogu reći: 'Svi ste isti, između vas nema razlike.' Neka se svađaju sa Slovencima i Crnogorcima oko granice, s Mađarima oko Ine... Mi ćemo se nekako skloniti po strani", rekao je Vučić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.