Vrdoljak iz HNS-a zna što drugi ne znaju: "Rakitića napala skupina huligana"

Foto: FaH

NAKON jučerašnjeg incidenta u kojem je razbijeno staklo na kući na Ugljanu u kojoj je boravio Ivan Rakitić s obitelji, priopćenjem se oglasila Hrvatska narodna stranka.

Iako su i policija i turistička zajednica te načelnik općine Preko kazali kako nije bila riječ o huliganskom napadu, čini se da HNS i njegov šef Ivan Vrdoljak znaju nešto što nitko drugi ne zna.

"Jučerašnjim incidentom u kojem je skupina huligana bacala kamenje na kuću u kojoj je ljetovao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić s obitelji, nanesena je teška sramota Hrvatskoj i hrvatskom turizmu, a posljedice nasilnog i ekstremnog ponašanja, osim što su štetne za obitelj Rakitić, štetne su i za hrvatsko društvo u cjelini, stoga Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati događaje na Ugljanu najoštrije osuđuje", navodi se u priopćenju HNS-a.

Iz stranke ističu kako je "važno upozoriti i reagirati na ekstremna ponašanja u trenutku kada država ne funkcionira".

"Odgovornost za njihovo jačanje u ovom trenutku snosi Vlada na odlasku, jer je tijekom posljednjih šest mjeseci u potpunosti zapustila zemlju, dovela do blokade svih institucija, kaotičnog stanja u društvu te time ostavila plodno tlo za jačanje ekstremnih ponašanja. Nažalost, ovakav nesretan slučaj još je jedan pokazatelj važnosti uređene zemlje i kvalitetne vlasti", poručuju iz stranke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.