Vozio pijan i bez vozačke: Kažnjen sa 16.000 kn i 30 dana zatvora uvjetno

Ilustracija: Ivica Galović/Pixsell

IZ POLICIJSKE uprave brodsko-posavske javili su danas kako je 27-godišnjak koji je pijan i bez vozačke upravljao autom kažnjen sa 16.000 kuna i uvjetnom kaznom od 30 dana uz rok kušnje na 9 mjeseci. Zabranjeno mu je i voziti auto na 12 mjeseci.

Podsjetimo, u noći s nedjelje na ponedjeljak u Slavonskom Brodu policijska ophodnja Postaje prometne policije Slavonski Brod uočila je osobni automobil na parkirališnom
prostoru jednog trgovačkog centra kako proklizava kotačima automobila, pri čemu je došlo do okretanja vozila u tzv. osmice.

Policijski službenici su zaustavili automobil i utvrdili da njime upravlja 27-godišnjak u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije. Vozaču je alko-testom utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,31 promil, nakon čega je uhićen i doveden u Postaju prometne policije Slavonski Brod.

Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod 27-godišnjeg vozača jučer su uz optužni prijedlog doveli na Općinski sud u Slavonskom Brodu, gdje je proveden skraćeni prekršajni postupak na kojem je vozaču izrečena kazna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.