Vozač umro, liječnici pokušavaju spasiti ljude iz smrskanog BMW-a. Dvoje je jako loše

Foto: Pixsell/Borna Jaksic

OD četiri osobe koje su teško ozlijeđene u sinoćnjoj prometnoj nesreći u Osijeku, u kojoj je poginuo vozač BMW-a, tri su zadobile ozljede opasne po život, od kojih su dvije u izrazito teškom zdravstvenom stanju, izvijestili su danas iz osječkog KBC-a.

Prometna nesreća se dogodila u nedjelju oko 00:50 u Ulici cara Hadrijana kada je vozač osobnog automobila BMW-a, zbog neprilagođene brzine kretanja, prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika. Nakon slijetanja je vozilom udario u stup i drvo, da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u stup javne rasvjete, gdje se i zaustavilo.

Troje ljudi ima ozljede opasne po život

Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci osječke Javne vatrogasne postrojbe, a osječki KBC izvijestio je kako su u bolnicu primljene četiri teško ozlijeđene osobe, od kojih su tri osobe zadobile ozljede opasne po život.

Kod dvije osobe se provode mjere intenzivnog liječenja te su u izrazito teškom zdravstvenom stanju. Ostale dvije osobe se liječe u Klinici za neurokirurgiju te u Klinici za ortopediju i traumatologiju, napominju u Ravnateljstvu osječkog KBC-a.

Kako javlja Glas Slavonije, gotovo na istom mjestu dogodila se tragična nesreća u siječnju 2020. godine u kojoj su, također u slijetanju BMW-a, na mjestu poginule tri osobe, a jedna se borila za život.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.