VIDEO Ovo je sporna zabava na kojoj je pjevala Nina Badrić prije slike s Berošem

Foto: Screenshot

PJEVAČICA Nina Badrić u nedjelju je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj u ljetnom ambijentu pozira s ministrom zdravstva Vilijem Berošom i njegovom suprugom.

Objava je to koja je, razumljivo, završila u medijskim šoubiznis rubrikama, no priča je dobila zaokret nakon što je tjednik Nacional u svom današnjem izdanju objavio kako je Badrić u trenutku kada se slikala s ministrom zdravstva trebala biti u samoizolaciji jer je bila pjevala na rođendanskoj zabavi na kojoj se pojavio koronavirus. 

Badrić je 6. kolovoza pjevala na rođendanskoj proslavi zagrebačkog odvjetnika Pere Lozice, bivšeg vaterpolista i poduzetnika, u njegovom beach baru Moro na otočiću Stupe, preko puta Korčule. 

Nacional je, navodeći kako posjeduje video i fotodokumentaciju čije je dijelove objavio, ustvrdio kako se sve pokušava zataškati i to najvjerojatnije kako bi većina ondje prisutnih osoba, među kojima je i Badrić, izbjegla dvotjedni odlazak u samoizolaciju. Nacionalov izvor, koji list opisuje kao osobu s neposrednim saznanjima o tom događaju, tvrdi da se među zaraženima nalazi i sam slavljenik na toj proslavi Pero Lozica. On se ubrzo nakon proslave počeo osjećati lošije, nekoliko dana imao je povišenu temperaturu, nakon čega se testirao. Pozitivan nalaz dobio je koncem prošlog tjedna, a neke njegove bliske osobe su u samoizolaciji, tvrdi Nacional.  

Lozicu smo pokušali kontaktirati kako bi iznio svoju stranu događanja na rođebnanskoj zabavi, no nije odgovarao na pozive.

Ranije večeras je kratko kazao da je preventivno otišao u samoizolaciju i da će se tek testirati. 

"Zbog svega sam samostalno preventivno otišao u samoizolaciju, a uskoro ću se testirati pa ćete vidjeti da nisam zaražen. Moja kći i supruga su se testirale te su negativne na koronavirus", kazao je za 24sata Lozica. "Navodno je Nina Badrić pjevala na proslavi, ali mogu vam reći da je otpjevala samo jednu kiticu jer ju je tražila moja kći", izjavio je još Lozica.

Na snimci sa zabave Badrić se grli s Lozicom

Index je u međuvremenu dobio još jednu snimku koja pokazuje kako je izgledala zabava na kojoj je Nina Badrić pjevala prije fotografije s Berošem. 

Na snimci se vidi kako Badrić, ne pridržavajući se ni osnovne mjere distance, pjeva i zabavlja goste na rođendanu. 

U njenoj neposrednoj blizini se nalazi upravo Lozica, koji je na početku snimke i grli.

Beroš je danas, nakon objave priče u Nacionalu, izjavio da Nina Badrić nije nigdje detektirana kao kontakt, da nema određenu mjeru samoizolacije i da smatra da nije bio osobno ugrožen.

Što se tiče još jedne fotografije s Ninom Badrić, a na kojoj jednoj ženi ljubi ruku, rekao je kako se radi o njegovim prijateljima iz djetinjstva

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.