UZNEMIRUJUĆI VIDEO Snimljeno brutalno ubojstvo vlasnika poznatog noćnog kluba u Podgorici

Screenshot: Kurir/YouTube

U PODGORIČKOM naselju Stari aerodrom prije desetak dana ubijen je Miodrag Kruščić, vlasnik poznate tamošnje diskoteke "Beagle".

Kurir je došao u posjed snimke brutalnog ubojstva. Snimka prikazuje krupnog muškarca odjevenog u crno i s kapuljačom na glavi kako prilazi stolu za kojim je Kruščić sjedio s jednom novinarkom te puca ravno u njega. Kruščić, koji je primijetio ubojicu kako dolazi kroz prolaz zgrade, ustaje od stola, ali ubojica već puca u njega. Sve je to snimila nadzorna kamera iz lokala u kojem se ubojstvo dogodilo.

Kruščić je pokušao pobjeći, ali je pao na travu. Ubojica mu tada prilazi i u njega ispaljuje još nekoliko metaka. Potom se udaljava s mjesta događaja u smjeru iz kojeg je došao.

Novinarka Jelena Jovanović koja je sjedila s Kruščićem u bijegu je ozlijedila glavu. Okupljeni stanari zgrade i gosti lokala pokušali su pružiti pomoć Kruščiću koji je davao znakove života u trenutku kada je stigla ekipa Hitne pomoći. 

Policijska istraga traje, kao i potraga za ubojicom. Pretpostavlja se da je Kruščić žrtva rata crnogorskih mafijaških klanova.

Snimku ubojstva možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.