Uznemirujuća snimka krvavih svatova: Igrao ruski rulet pa se upucao pred mladencima

OPASNA igra na svadbi dovela je do uhićenja jedne osobe i teške ozljede druge, nakon što je gost zabavu pokušao učiniti zanimljivijom te predložio da se odigra jedan krug popularnog ruskog ruleta.

Gost koji je predložio opasnu zabavu završio je u pritvoru. Ispred mladenaca je izvadio pištolj za koji je tvrdio da je prazan i samim time bezopasan te počeo glumiti igranje ruskog ruleta. No, on je pištolj predao i drugom gostu koji je na najtragičniji način shvatio da u pištolju ipak ima metaka, piše Daily Mail.

Šok među gostima svadbe

Drugi gost je preuzeo pištolj i prislonio ga uz glavu te, ni ne sluteći što ga čeka, povukao okidač. Metak mu je probio glavu te je pao na pod. Na snimci s YouTubea se vidi inicijator ruskog ruleta koji šokiran stoji i gleda kako drugi gost pada na pod.

Incident se dogodio 12. prosinca u jednom od restorana u Astrakhanu u Rusiji. Inicijator ruskog ruleta, po nacionalnosti Čečenac, stao je pred mladence kako bi im zaželio sretan život te izvadio pištolj i prislonio ga uz glavu te pucao "u prazno". Tada je upitao želi li još netko sudjelovati u igri. "Ruski rulet, da?", kazao je jedan od muškaraca na svadbi te uz glavu prislonio pištolj ruske izrade IZH-79-9 i pucao.

Ozljede mozga i paraliza

Ime ozlijeđenog nije objavljeno, a liječnici su rekli kako je u vrlo teškom zdravstvenom stanju nakon što su mu izvadili metak iz glave. Prema ruskim medijima, muškarac je paraliziran te mu je ozlijeđen mozak. Uhićeni gost i inicijator ruskog ruleta je rekao da je samo htio odglumiti igru. "Očekivao sam pljesak te nisam očekivao da će to netko ponoviti", kazao je gost i nastavio tvrditi da je izvadio metke prije zabave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.