Ultimatum supruzi ministra Popijača: Zviždačima se ne daje otkaz, vratite ga na posao!

DOK MINISTAR Đuro Popijač obilazi Hrvatsku u sklopu HDZ-ove kampanje, njegova supruga Marina Popijač dijeli otkaze "zviždačima".

Nakon što je predsjednica Udruge Zviždač Vesna Balenović upoznala javnost sa slučajem Krešimira Boškovića, radnika tvrtke "Sunčane šume" koji je dobio otkaz kad je direktoricu Popijač upozorio na protuzakonitu sječu, od ministrove supruge danas je zatraženo da ga hitno vrati na posao.

"Od predsjednice Uprave Sunčanih šuma Marine Popijač tražimo da otkaz kojeg je uručila Krešimiru Boškoviću proglasi nevažećim, te ga hitno vrati na njegovo radno mjesto, a ozbiljnom internom istragom i prije USKOK-a pronađe prave počinitelje kaznenih djela. To je jedino pravedno rješenje, a ujedno je i najbolje za očuvanje naše slavonske šume, poručila je Balenović.

Podsjetimo, Bošković je dobio otkaz kad je, tvrdi Balenović, ukazao na kriminal, odnosno kad je prijavio da je iz biskupskih šuma kraj Đakova dnevno "na crno" odvoženo između 60 i 100 prostornih metara drva. Umjesto istrage mladi inženjer šumarstva krajem kolovoza ove godine dobio je otkaz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.