Ultimate fight borac i slavni kriminalac Kristijan Golubović uhićen u Beogradu

ULTIMATE fight borac i glavni junak srpskog dokumentarca o mafijašima "Vidimo se u čitulji", Aleksandar Kristijan Golubović uhićen je u srijedu u Beogradu kada ga je zbog rutinske kontrole zaustavila policija. Prilikom kontrole policija je u osobnom automobilu kod suvozača S.F. pronašla 10 grama heroina te su obojica privedeni. Golubović je pušten na slobodu jer je droga pronađena kod suvozača koji je zadržan u policiji.

Golubović je prije godinu dana izašao je iz Kazneno-popravnog zavoda Zabela u Požarevcu u kome je bio od 2005. godine. Po zatvorima u Njemačkoj, Italiji, Grčkoj i drugim zemljama, Golubović je proveo više od desetljeća. Srbiji je po međunarodnim potjernicama isporučivan dva puta, prvi put iz zatvora u Dusseldorfu 1993. godine i 2003. godine iz Grčke, piše Blic.

Golubović je u studenom prošle godine trebao nastupiti na ultimate fight turniru u Splitu, ali mu je Hrvatska zabranila ulazak u državu nakon čega je Golubović najavio kako će podnijeti tužbu Europskom sudu za ljudska prava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.