Uhićena majka u SAD-u: Policija zatekla djecu dok su jela pseću hranu s poda punog žohara i izmeta

Foto: Middletown Police
 
CHLOE Edwards (27) iz Middletowna uhićena je u četvrtak nakon što je policija u njenom stanu pronašla djecu dok su jela pseću hranu s poda prekrivenog urinom i mrtvim žoharima, pišu američki mediji.
 
Policajci su dobili dojavu da se ispred vrata njenog stana nalazi ogromna količina smeća. Izjavili su da ih je odmah zapuhnuo nesnosan smrad koji je dolazio iz unutrašnjosti stana.
 
Kreveti bez plahti i jastuka, puni pseće bljuvotine
 
Također su rekli da je u stanu bilo nepodnošljivo vruće, a podovi su bili prekriveni ostacima hrane, urinom, izmetom i mrtvim žoharima. Spavaće sobe bile su u užasnom stanju, kreveti nisu imali plahte ni jastuke, a madraci su bili puni pseće bljuvotine. Pod jedne sobe bio je prekriven opušcima, limenkama pive i špagetima, stoji u policijskom izvješću.
 
U stanu je pronađeno petero djece, od kojih je dvoje jelo pseću hranu s poda. Utvrđeno je da je Edwards majka četvero pronađene djece, koje je preuzela socijalna služba nakon što je stan proglašen neprikladnim za život. Edwards je optužena za ugrožavanje sigurnosti i povećavanje rizika za ozljeđivanje djece. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.