Ugostitelj u Splitu nedozvoljeno postavio šank, prozvao aktivista jer je kažnjen

Foto: Facebook

UGOSTITELJSKI objekt No Stress kažnjen je zbog uzurpacije javne površine u vrijeme adventa te je morao ukloniti vanjski šank i jelku koju je postavio izvan štekata, piše Dalmatinski portal.

No Stress kažnjen s 1500 kuna 

Naime, No Stress je dobio dozvolu za postavljanje šanka i jelke, ali unutar površine koju već koristi. S obzirom na to da nisu poštovali pravila, kažnjeni su s 1500 kuna. 

Uzurpaciju javne površine prijavio je Bojan Ivošević, glasnogovornik popularne stranice Dnevna doza splitskog nereda, koja upozorava na komunalni nered i druge probleme u gradu.

Komunalni redari izašli su na teren i napisali kaznu, a vlasnik Željko Alfirević je zbog svega prozvao Ivoševića nazvavši ga "samozvanim aktivistom".

Ivošević je potom screenshot njegovog statusa objavio na svom Facebooku uz ironičnu poruku. No Stress je kažnjen zbog ilegalne okupacije javne površine.

"Kako je Bojan ukrao Božić"

"No Stress je kažnjen zbog ilegalne okupacije javne površine. Nakon toga gosp. Alfirević okrenuo se huškačkoj retorici okrivljujući mene za uklanjanje simbola Božića, mudro prešućujući da dozvolu za pult i jelke imaju ali unutar štekata, kao i da on i njegova udruga su prvi započeli s tužbama.

Drugim riječima navedenom je važnije imat stol više nego jelku. Važnija osobna zarada nego duh Božića. Preko 1000 ugostitelja je u Splitu, zamislite kad bi svaki ilegalno okupirao 3,4m2."

Objavio je i montažu svoje fotografije, uz natpis: "Kako je Bojan ukrao Božić."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.