Ugledni zagrebački odvjetnik pod utjecajem opijata vikao da nije lud i da će se baciti s krova

ČETIRI SATA Zagrepčani u II. Vrandečkoj ulici na Trešnjevci bili su svjedoci prave drame u čijem je središtu bio 45-godišnji odvjetnik Darko Zadro poznatiji kao bivši zastupnik Mirjane Pukanić. Naime odvjetnik Zadro, prema pričama svjedoka četiri je sata u donjem rublju sjedio na tavanskom prozoru svojih susjeda te vikao da nije lud, da iza svega stoje Mesić i Sanader i obećavao kako će se baciti.

Zabava otišla po zlu

Da bi tragedija bila veća, Zadro se nekoliko sati prije toga već bacio, ali kroz prozor svoje kuće i pritom slomio lijevu potkoljenicu. Gotovo svi svjedoci govore kako je ugledni odvjetnik bio pod utjecajem opijata, a nakon višesatne drame odveden je u KB “Sestre milosrdnice” negdje oko dva u noći.

Što je te večeri pošlo po zlu, teško je govoriti, no prema jednoj verziji Zadro se zabavljao u svom domu u društvu dva prijatelja te jedne dame. Navodno je došlo do okršaja među njima, a jedan od svjedoka govori i kako je Zadro skočivši s prozora svoga doma imao u ruci nož. Prema naknadnom izvještaju policije u domu uglednom odvjetnika nađena su dva grama kokaina i drugi opijati.

M.M.
Foto: Drago Sopta (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.