Ugašen požar uzrokovan sudarom teretnih i osobnih vozila kod odmorišta Ježevo

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

POŽAR do kojeg je došlo nakon sudara tri teretna i dva osobna vozila kod odmorišta Ježevo na autocesti A3 ugašen je danas u 18 sati. Smrtno su stradale dvije osobe iz teretnih vozila, a drugih ozlijeđenih nema, priopćila je navečer zagrebačka policija.

U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila turskih, a treće crnogorskih nacionalnih oznaka, te osobna vozila bosanskohercegovačkih i bjelovarskih registarskih oznaka.

Još nije poznato kako je došlo do nesreće

Požar su ugasili vatrogasci te je u suradnji s nadležnim službama od 19 sati žurno otvoren sjeverni kolnik A3, između čvora Rugvica i Ivanić-Grada, za dvosmjerni promet jednim kolničkim trakom.

Hrvatska vatrogasna zajednica priopćila je da je u gašenju požara sudjelovao 21 vatrogasac s devet vatrogasnih vozila iz JVP-a Ivanić-Grad te DVD-ova Andrilovec i Dugo Selo.

"Bačve koje su eksplodirale predstavljale su veliku opasnost pri spašavanju i gašenju", kazao je zapovjednik JVP-a Ivanić-Grad Dario Kezerić.

Još uvijek nije poznat razlog ni način kako je do nesreće došlo, kažu u policiji koja u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provodi očevid. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.