KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

U Zadarskoj županiji 90 novih slučajeva, dvije osobe umrle

Ilustracija: Marko Dimic/PIXSELL

NA PODRUČJU Zadarske županije potvrđeno je 90 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a od posljedica covida-19 i prijašnjih kroničnih bolesti umrla su dva muškarca u dobi od 70 i 71 godinu, izvijestio je Županijski stožer civilne zaštite.

Jedan od njih umro je u Općoj bolnici Zadar, a drugi u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan.

Tijekom jučerašnjeg dana testiran je 351 uzorak, a pod nadzorom je 2245 osoba. Trenutačno je 1712 aktivnih slučajeva zaraze, a u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan koronavirusom zaraženo je 26 pacijenata i 17 djelatnika.

Policija je evidentirala jedno kršenje samoizolacije

Među novooboljelima u Zadru ih je 46, u Obrovcu petero, po četvero u Benkovcu i Sv. Filipu i Jakovu, po troje u Bibinjama, Poličniku i Ražancu, po dvije osobe potvrđene su u Gračacu, Ninu, Novigradu, Pakoštanima, Pašmanu, Posedarju, Salima i Sukošanu te po jedna osoba u Biogradu, Kalima, Pagu, Privlaci, Starigradu i Škabrnji.

Na svim covid-odjelima zadarske opće bolnice hospitalizirana su 72 bolesnika, od kojih je 12 na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju su 24 pacijenta. Policija je evidentirala jedno kršenje samoizolacije.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.