U užasnoj nesreći na A3 izgubila muža i sina: "Molio je da ide s ocem na put..."

Screenshot: HRT

"OSTALA mi je samo kćerkica. Nema više mog malog Nidže", kroz jecaje za Blic priča Svetlana Rašić iz Kruševca, koja je u užasnoj nesreći koja se noćas dogodila na autocesti A3 izgubila supruga i 14-godišnjeg sina.

Kaže da je njezin sin Nikola inzistirao da krene s ocem Vladicom na put u Sloveniju.

"Volio je ići s njim, jer je i prije to radio. Ostali putnici u autu su se našli preko sajta Blablacar kako bi otputovali u Ljubljanu", rekla je.

Četvero državljana Srbije poginulo je sinoć poslije ponoći u teškoj nesreći koja se dogodila kod odmorišta "Bošnjaci", a policija sumnja da je uzrok to što je vozač automobila zaspao.

U nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), kao i vozač Vladica Rašić (42) i njegov sin Nikola (14) koji su iz Kruševca. Ozlijeđen je suvozač Dragan Vučićević (28). On je smješten u bolnicu u Vinkovcima i u stabilnom je stanju.

Brzinomjer zakucan na 140 kilometara na sat

Vozilo u kojem su se nalazile četiri osobe iz Srbije teško je oštećeno i u njemu su bila aktivirana oba zračna jastuka. Brzinometar je ostao zakucan na 140 kilometara na sat.

U vozilu se nalazilo pet osoba, svi državljani Republike Srbije.

Prema prvim informacijama, vozač je izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu uz autocestu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.