U Tuzli čekićem napao ženu na radnom mjestu, udario ju je 36 puta

Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL, Hina

DJELATNICA Penzijsko-invalidskog osiguranja u Tuzli teško je ozlijeđena nakon što ju je muškarac danas izudarao čekićem, no nije životno ugrožena.

Žena je najprije pregledana u Klinici za kirurgiju, nakon čega je upućena na ortopediju i neurokirurgiju, gdje se trenutno nalazi u stabilnom stanju.

Udario ju je 36 puta

Kako pišu bosanskohercegovački mediji, 71-godišnji Đ. V. čekićem je napao zaposlenicu J. I. na radnom mjestu. Prema neslužbenim informacijama, udario ju je čak 36 puta.

Ubrzo je uhićen. Još se ne zna zašto ju je napao.

"Nismo upoznati u ovom trenutku da dotični ima kod nas otvoren predmet ili da je indirektno vezan za neki drugi predmet. Napadač je bez ikakvog zahtjeva ili neke primjedbe prišao zaposlenici i počeo je tući. Federalni zavod PIO sve ovo vrijeme nastoji na najkvalitetniji mogući način biti od koristi našim korisnicima, a u toj misiji ćemo sasvim sigurno nastaviti. Našoj zaposlenici želimo brz oporavak te se nadamo da će nadležne institucije na pravi način kazniti ovaj nasilni akt", navodi se u službenom priopćenju Federalnog zavoda Penzijsko-invalidskog osiguranja.

Napadač će sutra biti predan tužiteljstvu u Tuzli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.