U Međimurju ubijena majka devetero djece. Bila je ubodena i premlaćena?

Kuća u kojoj se dogodilo ubojstvo Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U MEĐIMURJU je ubijena 37-godišnja žena, majka devetero djece.

"Jučer, 16. veljače 2020. godine u 18 sati i 52 minute Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je dojavu Županijske bolnice u Čakovcu da je na hitni bolnički odjel zaprimljena 37-godišnjakinja s teškim ozljedama opasnim po život. 

Danas, 17. veljače u jutarnjim satima zaprimljena je nova obavijest čakovečke bolnice iz koje proizlazi da je 37-godišnjakinja, nažalost, preminula.

Policijski službenici uhitili su 35-godišnjaka s područja općine Mala Subotica zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva", objavila je policija.

Nevjenčani suprug je izbo i premlatio?

Riječ je o B.B., 35-godišnjaku iz Piškorovca. On je bio nevjenčani suprug ubijene žene.

Obdukcijom će se utvrditi koje su ozljede bile fatalne za njezinu smrt, ali kako Međimurske novine doznaju od izvora bliskih istrazi, najmanje je jednom ubodena oštrim predmetom, dok je zadobila i niz ozljeda unutrašnjih organa koje su vjerojatno rezultat premlaćivanja, odnosno nekih drugih udaraca u tijelo.

Ozlijeđenu majku devetero djece jedan je mještanin odvezao u bolnicu u Čakovcu, ali ozljede su bile preteške i usprkos naporima liječnika čakovečke bolnice nisu je uspjeli spasiti.

Inače, uhićeni muškarac (35) poznat policiji i zaradio je niz prijava od strane policije kao što su sudjelovanje u masovnim tučnjava, nasilje prema bratu i jednoj kćeri, krađe, ali i zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi.

Žena je majka više djece

Kako piše eMeđimurje, Violeta O. je majka devetero djece.

"Svađali su se, to je bilo oko 18 sati. Ne znam zbog čega", kaže svjedok koji dodaje da se radilo o napadu nožem.

"Moj kolega je otpeljao na hitnu, jutros sam čula da je umrla", rekao je svjedok.

Preminula Violeta O. majka je devetero djece, kažu u romskom naselju Piškorovcu. Mještani vele da su znali čuti viku i galamu koja je dopirala iz kuće, a i jučer navečer nevjenčani supružnici su se, napominju, posvađali. Jedan je mještanin odvezao ozlijeđenu ženu u bolnicu u Čakovcu, gdje su se liječnici borili za njezin život, no nisu ju uspjeli spasiti jer su ozljede bile preteške. Uhićeni 35-godišnjak se nalazi u prostorijama PU međimurske. U policiji zasad ne mogu potvrditi je li bio pijan, no zato je potvrđeno da je od prije poznat policiji, uz ostalo i zbog kaznenih djela vezanih uz nasilje.

Policija zasad ne želi izlaziti s informacijama o tome je li u ubojstvu korišteno neko oružje. Ozljede su višestruke, i tek će obdukcija pokazati koja je bila smrtonosna. Nije isključena mogućnost da 35-godišnjak umjesto za ubojstvo bude optužen za teško ubojstvo. Policiji je, osim po kaznenim djelima s elementima nasilja, poznat od prije i po krađama. Kako doznaje eMedimurje, brigu o djeci preuzela je rodbina preminule Violete O.

Kći ubijene

Napadao i brata

Uhićeni je bio prijavljen i zbog masovnih tučnjava, krađa, nasilja prema bratu i jednoj od kćeri. U selu kažu da ga je nevjenčana supruga nedavno optužila da spolno iskorištava jednu od kćeri, što on opovrgava, piše eMeđimurje.

Policija je zbog nasilja prema nevjenčanoj supruzi intervenirala prije šest ili sedam godina, a 2016. godine bio je prijavljen zbog napada na brata s kojim se svađao oko imovine. To je i posljednji put da ga je netko prijavio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.