Trojica tinejdžera iz Zadra uhićena zbog desetak krađa u posljednjih mjesec dana

ZADARSKI policajci podnijeli su kaznenu prijavu protiv 19-godišnjaka, 18-godišnjaka i 17-godišnjaka zbog sumnje da su počinili nekoliko teških krađa, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Niz krađa počeo je 2. travnja kada je u ulici Andrije Hebranga u Zadru 18-godišnjak ukrao bicikl, a dan kasnije u ulici J.J. Strossmayera moped marke "Piaggo". Akciju skupljanja "pokretnina" nastavio je u noći s 4. na 5. travnja kada je u ulici Put Murata otuđio još jedan bicikl.

Maloljetnik u jednom danu ukrao prijenosno računalo iz ureda i cigarete iz kioska

Zajedno s 19-godišnjakom je jučer u ulici Zrinsko-Frankopanska  pokušao ukrasti motor "Aprilla", a početkom travnja je 19-godišnjak sam pokušao provaliti u brodicu na Obali kneza Branimira. Niti to nije kraj popisa te su u noći s 10. na 11. travnja pokrali ugostiteljski objekt u ulici Ljudevita Posavskog, a jučer su iz trgovine u ulici Frane Alfirevića otuđili cigarete.

17-godišnjak je 29. ožujka ukrao prijenosno računalo iz ureda u ulici Jurja Barakovića te cigarete iz kioska. U mjesecu lipnju prošle godine 13-godišnjem djetetu je ukrao mobitel. 

I.Kri.
Foto: Ilustracija

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.