Troje male djece nađeno na obali New Yorka, nisu bila pri svijesti. Ubrzo su umrla

Screenshot: YouTube/FOX 5 New York

TROJE djece koje je pronađeno bez svijesti jučer rano ujutro na obali Coney Islanda u Brooklynu su preminula, a policija sada ispituje njihovu majku.

"30-godišnja žena, za koju se vjeruje da je majka 7-godišnjeg dječaka, 4-godišnje curice i 3 i pol mjeseca stare djevojčice, trenutno se nalazi na ispitivanju u lokalnoj policijskoj postaji", rekao je jučer ujutro Kenneth Corey, voditelj policijskog odjela. 

Policija je priopćila da majka nije zadržana u pritvoru te da i dalje traje istraga. Protiv nje za sada nije podignuta optužnica, piše CNN.

"Ne znamo što se točno ovdje dogodilo"

"Prema preliminarnim informacijama, nema naznaka prethodnog zanemarivanja ili zlostavljanja. Ne znamo što se točno ovdje dogodilo", rekao je Corey.

Policija je oko 1:40 ujutro zaprimila dojavu od člana obitelji koji je izrazio zabrinutost da je netko iz obitelji ozlijedio djecu. Policija je otišla do njihovog stana, ali nitko nije otvarao vrata.

Muškarac koji se predstavio kao otac jednog od djeteta sastao se sa službenicima u zgradi i rekao im da je i on zabrinut za sigurnost djece. Dodao je kako vjeruje da je majka s njima bila u šetnji na Coney Islandu. Policija je zatim pokrenula potragu na tom području; pretražujući šetnicu, plažu, lokalne ulice i bolnicu.

Proglašena mrtvima u bolnici

Potraga je trajala oko 90 minuta, sve dok službenici nisu, nakon još jedne dojave, na plaži Brighton pronašli ženu.

"Kada smo je pronašli bila je skroz mokra. Nije poznato je li to zbog kiše ili zbog toga što je bila u vodi kraj obale. Djeca nisu bila s njom, a nakon daljnje potrage, nađena su nekoliko kilometara dalje na obali", kazao je Corey .

"Policajci su odmah započeli s oživljavanjem djece, nakon čega su prevezena u bolnicu i proglašena mrtvom", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.