HDZ-ov trener koji je divljao na tinejdžere: Loše sam prezentirao Ćirinu motivaciju

Screenshot: Čitatelj

ČITATELJ nam je poslao snimku s poluvremena utakmice juniora NK Croatije iz Bogdanovaca, koji se natječu u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko-srijemske županije. U dvije minute trener Josip Lovrić razbija, vrijeđa i prijeti svojim igračima. Na službenim stranicama HDZ-a stoji da je Lovrić 2020. bio predsjednik HDZ-ovog ogranka u Vukovaru. I to predsjednik temeljnog ogranka A. Stepinac i N. Š. Zrinski.

Trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca ulazi u svlačionicu na poluvremenu dok njegovi igrači sjede. Nervozno hoda, skida jaknu i kreće ludilo.

"Koliko sam zadovoljan svojom igrom...", započinje svoj monolog, a potom papire, koje je držao u ruci, baca u zid. Zatim bijesan prevrne stol i sve stvari s njega padaju po svlačionici. Divljanje traje dvije minute.

 

Kaže da mu je žao

Lovrić je ispad komentirao za RTL.

"Moram iskreno reći da se ispričavam svima koje je moja reakcija povrijedila, a koji su mi vjerovali kao sportskom djelatniku. Svjestan sam svoje pogreške i žalim za takvom reakcijom. Sve one neke dobre stvari koje sam učinio vezane uz rad, pale su u zaborav zbog jedne neprimjerene reakcije koju i sam osuđujem", kaže nam Lovrić.

"Stvarno nikoga, ni dečke, baš naprotiv vodio sam se tom jednom Ćirinom motivacijom koju sam ustvari loše prezentirao. Ispalo je kako je ispalo i žao mi je svih ljudi koje sam svojom gestom i reakcijom povrijedio. Iskreno im se ispričavam", poručio je.

U Bogdanovcima kažu da je među djecom Lovrić bio omiljeni trener. "I sada imam podršku većine djece i roditelji mi se javljaju. Ružno se opravdavati kad napraviš takav čin. Ja sam osoba koja je odgovorna i ne bježim od krivnje, žao mi je što sam ovom reakcijom mnoge povrijedio", zaključio je trener Lovrić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.