Trakavica oko Jackove djece se nastavlja: Novo saslušanje o skrbništvu za tjedan dana

MAJKA Michaela Jacksona, Katherine Jackson, i njegova bivša supruga Deborah Rove dobile su još vremena kako bi se izvan suda dogovorile koja će od njih dobiti skrbništvo nad Jackove troje djece.

To je već drugi puta da su strane u sporu tražile odgodu saslušanja te je rasprava o skrbništvu nad djecom prebačena sa sljedećeg ponedjeljka na petak, pišu svjetski mediji. Katherine Jackson ostaje privremena skrbnica nad troje djece u rasponu do sedam do 12 godina. Deborah Rove je sa Jacksonom bila u braku od 1996. godine do 1999. godine.

U oporuci Jacko tražio da se majka brine o djeci

Rowe u dokumentima koje je podnijela sudu ničime nije dala za naslutiti kako će tražiti skrbništvo nad djecom. Ona je majka Jackovih dvoje starije djece, 12-godišnjeg Michaela Josepha Jacksona Jr. poznatijeg pod imenom Price Michael te 11-godišnje Paris Michael Katherine Jackson.

Treće Jacksonovo dijete, 7-godišnjeg Pricea Michaela II. rodila je surogat majka koja nikada javnosti nije otkrivena.U oporuci koju je pjevač napisao 2002. godine tražio je da se nakon smrti o njegovoj djeci brine majka. U tom dokumentu Rowe nije niti spomenuta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.