Tragični vozač s Paga bio u grupi "Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti"

TONČI STUPČIĆ, mladi vozač s Paga koji je svojih troje prijatelja odvezao u smrt u tragičnoj prometnoj nesreći, nekoliko dana prije tragedije se učlanio u Facebook grupu "Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjet'".

Danas je iz bolnice izašao i, uz Tončija, jedini preživjeli sudionik tragedije, 19-godišnji Dario Škoda. U nesreći mu je bila slomljena ključna kost. Jučer su na groblju u Povljani pokopani njihovi prijatelji, 19-godišnja Martina Škoda, 21-godišnji Ante Pogorelić i 24-godišnji Marin Orlić.

Pred istražnog suca je izašao i vozač Tonči Stupčić koji nije bio u stanju jučer dati iskaz pa će to učiniti idućih dana. Samo je prokomentirao da bi volio da je on mrtav umjesto njegovih prijatelja.  Sudac je odredio da još mjesec dana mora biti u pritvoru.

Za Tončija grupa podrške na Facebooku

Samo dan nakon što je pokopano troje mladih Povljana na Pagu, na društvenoj mreži Facebooku osnovana je grupa podrške za 22-godišnjeg vozača Tončija Stupčića. Grupa do sada broji 1.053 člana, a u opisu stoji kako "nismo mi tu da mu sudimo, već da ga hrabrimo".

"Vjerujem da bi tako željeli i njegovi prijatelji i ne daj Bože ikome to doživjeti. Mislim da mu je i ovako teško nositi se s tim i da osuda okoline nije potreba", piše dalje u opisu grupe čija je administratorica Ana Faustina Trošelj. Brojni Tončijevi prijatelji i svi koji ga poznaju i ne poznaju ostavili su mladom Povljaninu na zidu grupe brojne poruke podrške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.